Stoel Massage

Wat is een Stoelmassage?

De massage wordt gegeven op een speciale, ergonomische stoel. De stoel wordt door mij meegebracht. Ik werk het liefst in een rustige ruimte van circa drie bij vier meter. Meer is er niet nodig.

Men krijgt, volledig gekleed, een massage van de rug, schouders, nek, hoofd, armen, handen en heupen. Dit alles in een sessie van ongeveer vijftien minuten. De massage werkt op basis van acupressuur. Daarbij wordt op bepaalde energiepunten druk uitgeoefend met behulp van de vingers, handen, armen en ellebogen.

Het bevordert:

  • de bloedcirculatie
  • het herstel van spierweefsel
  • de prikkeling van het zenuwstelsel
  • het concentratievermogen
  • de soepelheid van spieren en gewrichten
  • de afvoer van afvalstoffen
  • de bewustwording van de eigen houding
  • lichamelijke en geestelijke ontspanning
  • de vitaliteit
  • het geeft meer energie.

Waarom een stoelmassage?

Stoelmassage is effectief en werkt preventief en ontspannend. Het zorgt, kort gezegd, voor: terugdringen van ziekteverzuim, preventie van serieuze klachten. Stoelmassage is een eigentijds en effectief instrument waarmee stressgerelateerde klachten, zoals RSI en Burn-Out, kunnen worden beperkt of voorkomen.

Voor wie een stoelmassage?

In principe kan iedereen gebruik maken van de stoelmassage. Gewoon voor meer vitaliteit en gezondheid. Wanneer u gezondheidsklachten heeft, zult u dit moeten bespreken met de masseur, zodat de massage ook voor u een weldaad kan zijn.

Gratis demonstratie!

Wilt u weten of stoelmassage voor uw medewerkers echt helpt? Maak dan gebruik van de gratis demonstratie mogelijkheid die Better in Shape u biedt. Ik kom vrijblijvend bij u langs om u in het kort uit te leggen wat ik doe en welke voordelen hieraan verbonden zijn. (ook fiscaal) Maar het blijft natuurlijk niet bij uitleggen. Better in Shape geeft tijdens deze gratis demonstratie 1 of 2 proefbehandelingen (bij u of uw medewerkers) en ik laat zien wat mijn werkwijze is. Hierdoor kunt u zelf ervaren dat stoelmassage ook binnen uw bedrijf een goed hulpmiddel kan zijn om uw medewerkers gezonder en productiever te maken.

Gratis en vrijblijvend! Gelieve een email te sturen naar info@betterinshape.nl en ik neem contact met u op voor het maken van een afspraak!

Er zijn ook fiscale regelingen voor aftrek van de kosten.

“Een stoelmassage of reflexzonemassage is onder de volgende voorwaarden een vrije verstrekking:
U hebt als werkgever een arboplan.
De stoelmassage maakt in redelijkheid deel uit van dat arboplan.
De stoelmassage vindt tijdens werktijd plaats.
De werknemer hoeft geen eigen bijdrage te betalen.
Er is geen sprake van een aanmerkelijke privébesparing voor de werknemer”