Mental Coaching

Mental coaching 😃

Geniet van buiten en van de natuur!

C67A7D70-DDD3-4A75-B8F2-BE0896987554

We leven op dit moment in een maatschappij waarin veel van ons verwacht wordt. We hebben het gevoel dat we de hele dag “aan” moeten staan. We zijn de hele dag bereikbaar, telefoon, email, en met social media zijn we veel in contact met anderen, We worden afgeleid door heel veel externe prikkels.

We besteden te veel tijd en energie aan dingen die er helemaal niet toe doen

Het is bijna normaal geworden als je hoort dat iemand onder een burn-out of hevige stress lijdt.

Het feit dat deze problemen veel voorkomen betekent natuurlijk niet dat het ‘normaal’ is. Al helemaal niet als je naar de oorzaken kijkt van deze problemen.

Deze en soortgelijke situaties hebben vooral te maken met de denkwijze van een persoon. Immers, wanneer je weet hoe je iets moet aanpakken krijg je al minder snel te maken met “veel” stress. Om tot de juiste gedachtegang te komen is het belangrijk om een mental coach in te schakelen. Met behulp van mental coaching helpt de coach jou met het behalen van een gepaste denkwijze.

Een mental coach is iemand die jouw gedachtegang positief beïnvloed waardoor jij je gelukkiger gaat voelen.

In een gesprek achterhalen we gezamenlijk wat het probleem is dat jou in de weg staat om te doen wat jij wilt. Samen maken we een stappenplan en voeren dat uit.

In de gesprekken (kan tijdens het wandelen of sporten) gaan we dieper in op alle aspecten die je in de weg zitten om je doel te bereiken:relatie, vrienden, onderneming, werk, financiële situatie, vrijetijdsbesteding, sportieve inspanningen en natuurlijk ook gezondheid.

Vervolgens stel ik vragen, luister en confronteer je als coach. Hier en daar geef ik soms al een advies. Ik stel juist die vragen die helpen de juiste antwoorden te vinden vanuit jezelf….

Ik ben er voor je! Bel me!