Afvallen zonder jojo effect

Afvallen op de lange termijn

Het grote voordeel van snel afvallen is natuurlijk dat je al snel mooie resultaten ziet. Snel maar verantwoord afvallen vereist een nauwkeurige afstemming van je levenspatroon.

Speciale aandacht is nodig voor het vermijden van gezondheidsrisico’s en het optreden van het zogenaamde jo-jo effect. Niets is zo demotiverend dan steeds opnieuw aankomen als je net een mooi resultaat hebt neergezet.

Deskundige begeleiding bij het afvallen

Daarom is het aan te bevelen dat wanneer je snel gewicht wilt verliezen en het resultaat gemakkelijk wilt vasthouden, dit altijd onder deskundige begeleiding te doen. Ik begeleid je bij het volledige proces zodat je precies weet waar de valkuilen zijn, hoe je die kunt omzeilen en hoe jij je doel kunt bereiken en vasthouden.

Resultaat voor de lange termijn

Ik ga altijd voor resultaat voor de lange termijn. Snelle maar kortdurende successen, daar ben ik niet van. Wil je het behaalde resultaat voor de lange termijn behouden dan is een vervolgprogramma altijd aan te bevelen. Dat is niet alleen heel leuk en plezierig om te doen maar het zorgt er tevens voor dat jij niet meer aankomt en je ideale maatje blijft behouden.

“Snel afslanken en daarna niets meer hoeven doen is een illusie die helaas niemand waar kan maken. Ook daar ben ik heel eerlijk in.”

Wil je alles weten over de mogelijkheden en onmogelijkheden van snel afvallen? Maak dan nu een afspraak voor vrijblijvend informatiegesprek!

Zet nu je eerste stap naar een slanker lichaam!!