Spinning voor Spieren

Spieren voor Spieren 2010

Spieren voor Spieren een groot succes!!

Zondag 26 september in het Frans Otten stadion in Amsterdam vond de 3e editie van de Spinning voor Spieren marathon plaats.
We hebben weken gewerkt om zo veel mogelijk fietsen gesponsord te krijgen. En dat is gelukt! Er stonden maar liefst 10 fietsen in het Frans Otten stadion!
Beiaard Groep, Valkering Groep, Chairsupply, Sportcentrum Hoorn, en Interrail.
Een lange voorbereiding kon nu eindelijk worden omgezet in een feestje.
En dat werd het ! Met ruim 40 spinners en vele toeschouwers was Hoorn en het het sportcentrum goed vertegenwoordigd.
Snel shirts uit uitdelen en stipt om 10 uur van start (nog 8 uur te gaan….!)
Leuke opening met Wilfried de Jong ( Holland Sport), Erben Wennemars en Theo Bos. Theo was gevallen in de Vuelta en kon helaas niet mee fietsen.
Debbie Keskin opende de marathon.
Om 11.00 mocht ik aan de bak. Een super show werd het samen met Lobke Berkhout, Marja Vis en Edith van Dijk.
Een podium vol met Hoornse kanjers. Het werd een feestje! Meezingen, meeklappen en vooral bikkelen……. De foto’s spreken voor zich.
Leuk om Sportcentrum Hoorn op zo’n event zo goed vertegenwoordigd en ontzettend enthousiast te zien.
Om de 2 uur werd er gewisseld. Maar enkele deelnemers hebben zelfs 5 uur op een spinningfiets gezeten! Een topprestatie!
Tijdens de finale mocht ik nog een keer aantreden en reed samen met het dames van het Nationale hockeyteam en Frank de Boer naar het einde.
Dit finale uur werd ondersteund door een spetterend optreden van de Venga Boys.

Nico Blok (ex wereldkampioen tafeltennis) tegenwoordig gehandicapt door de gevolgen van spierziekte kreeg een cheque uitgereikt voor de Stichting “Spieren voor spieren”.
Maar liefst € 352.000 heeft deze editie van de “Spieren voor Spieren” spinningmarathon opgebracht. Daar zijn we met zijn allen supertrots op. Met gezonde spieren helpen om spierziekte de wereld uit te helpen, een prachtig initiatief!
Alle sponsoren….dank jullie wel voor jullie gulle giften!
Alle spinners…..dank jullie wel voor jullie enorme inzet en giften!
Speciale dank voor Linda, Peter, Willemijn en Monique. Zij brachten enorm veel geld bij elkaar met hun eigen inzamel acties.

De Spinning voor Spieren Marathon 2012 was een groot succes in het Frans Otten Stadion Amsterdam! 130 teams van maximaal 5 personen hebben 8 uur lang op de pedalen gestaan om geld bij elkaar te fietsen voor kinderen met een spierziekte. Ook topsporters als o.a. Epke Zonderland, Jeroen Hertzberger, Joyce Sombroek, Merel de Blaeij, Ernesto Hoost, Reinder Nummerdor, Johan Kenkhuis, Lennart Stekelenburg, Sebastiaan Verschuren, De Nederlandse waterpolodames en de roeidames van de Holland 8 kwamen zich een uur in het zweet werken.

De instructeurs hebben er samen met diverse dj’s (o.a. Dennis van der Geest) en vele acts een prachtige dag van gemaakt. De uiteindelijke opbrengst voor Spieren voor Spieren bedroeg 145.000 euro, in ontvangst genomen door ambassadeur Nico Blok. Een prachtig bedrag dat ingezet zal worden voor spierziekte-onderzoek en de opening van een nieuw expertisentrum, zodat in de toekomst minder jonge kinderen overlijden aan een spierziekte.

25 september 2011 waren we weer aanwezig in het Frans Otten stadion.

Spieren voor Spieren weer een groot succes!!

Zondag 25 september in het Frans Otten stadion in Amsterdam vond de 4e editie van de Spinning voor Spieren marathon plaats.

We hebben weken gewerkt om zo veel mogelijk fietsen gesponsord te krijgen. En dat is gelukt! Er stonden maar liefst 5 fietsen in het Frans Otten stadion!
Beiaard Groep, Valkering Groep,Sportcentrum Hoorn, NVD projecten Jos Bouwhuis tuinen ,Salco bedrijfdeuren ICM+ en natuurlijk heb ik als bedrijf ook 1 fiets gesponsord samen met al mijn vrienden!.
Een lange voorbereiding kon nu eindelijk worden omgezet in een feestje.
En dat werd het ! Met ruim 20 spinners en vele toeschouwers was Hoorn  goed vertegenwoordigd.
Stipt om 10 uur van start (nog 8 uur te gaan….!) met een mooi begin Dennis Van der geest als DJ samen met Saxo Jo! Geweldig

Nog wat instructeurs tussen door voor dat ik aan de bak mocht! Om 14 uur gingen we van start.
Een super uur Hour of Power!! Samen met 2 mega topper Ernest Hoost en Peter Blangé!

 

Het werd dit keer vooral bikkelen…….

Leuk om Hoorn op zo’n event zo goed vertegenwoordigd en ontzettend enthousiast te zien.

Om de gemiddeld 2 uur werd er gewisseld. Maar enkele deelnemers hebben zelfs 5 uur op een spinningfiets gezeten! Een topprestatie!
Tijdens de finale werd er nog een feeststemming in het publiek gebracht door twee instructeurs samen met het hockey team en Renate van Gaal.

Nico Blok (ex wereldkampioen tafeltennis) tegenwoordig gehandicapt door de gevolgen van spierziekte kreeg een cheque uitgereikt voor de Stichting “Spieren voor spieren”. Louis van Gaal en zijn vrouw waren gelukkig ook aanwezig om de check in ontvangt te nemen!
Maar liefst € 344.000 heeft deze editie van de “Spieren voor Spieren” spinningmarathon opgebracht. Daar zijn we met zijn allen supertrots op. Met gezonde spieren helpen om spierziekte de wereld uit te helpen, een prachtig initiatief!