We gaan gewoon weer lekker sporten!

Gewoon beginnen natuurlijk!
Sporten

Train lekker buiten

Dat je vakantie voorbij is wil niet zeggen dat het ook gedaan is met het “mooie weer”(dit jaar was dat iets minder).

We hebben alle reden om lekker buiten te gaan sporten. Is er in jouw buurt een strand of park? Ga daar dan trainen om het echte vakantiegevoel nog wat langer vast te houden ;-)

Voeding 🍏🥥🥕🫕

Voeding en training beïnvloeden elkaar. Dat werkt twee kanten op. Heb jij jouw voeding op orde, dan voel je je fitter en sterker en gaan de trainingen je gemakkelijker af. Maar misschien heb je hierbij wat hulp nodig? Daar kan ik je wel bij helpen!

Gewoon Plannen dat sporten 👊🏻

Het is misschien even wennen, maar een goede planning brengt en houdt je op het goede pad. Zeker als je na de vakantie weer begint. Dit doe je door vooruit te plannen. Noteer je trainingen in je agenda !

Datzelfde doe je ook met je voeding! Je maakt een boodschappenlijstje, zodat je ook precies de juiste producten in huis haalt.

Train samen met een Personal trainer

Wanneer train jij harder? Alleen? of met iemand anders samen? De meeste mensen presteren beter wanneer ze met anderen samen trainen. Je bent dan ook minder snel geneigd om een training over te slaan. Tijdens de training geef je vaak nét iets meer dan anders. Als je sportmaatje nog een extra herhaling kan maken, dan kan jij het toch zeker ook! En….. tot slot kun je met mij als personal trainer praten over wat je bezighoudt en waar je tegenaan loopt.

Een idee? Schrijf je in voor een sport evenement!
Heb je moeite om gemotiveerd te blijven? Schrijf je dan in voor een sportevenement, bijvoorbeeld een obstakel run of een hardloopwedstrijd! Sta je eenmaal ingeschreven, dan heb je een extra stok achter de deur om vóór aanvang van het evenement zo fit mogelijk te zijn.