Bedrijven

Heeft u medewerkers met pijnklachten aan nek, schouders of armen? Is er sprake van (dreigend) ziekteverzuim als gevolg van overbelasting, bijvoorbeeld door langdurig beeldschermwerk?
 Stelt u zich eens voor dat u het ziekteverzuim in uw bedrijf kunt verlagen. Dat u meer kunt doen voor de gezondheid van uw medewerkers!

Better in Shape biedt uw bedrijf hiervoor een totaal pakket aan:

Better in Shape is uw partner voor de verbetering van de gezondheid van uw medewerkers.

Stoelmassages

Better in Shape levert professionele stoelmassage om uw medewerkers binnen uw bedrijf gezonder en fitter te maken.Stoelmassage is een praktisch hulpmiddel om tijdens het werk medewerkers meer ontspannen te maken en hen te leren om hun werkhouding te verbeteren.Ik werk met een therapeutische en medisch verantwoorde aanpak.Verder hecht ik veel waarde aan kwaliteit, hygiëne en goed materiaal. Better in Shape biedt niet alleen stoelmassage, maar geeft ook advies en begeleiding.

Het resultaat van deze praktische diensten komt tot uiting in:

  • Minder ziekteverzuim
  • Ontspannen medewerkers
  • Een gezondere werkhouding
  • Beter welbevinden
  • Minder uitval

Gratis demonstratie!

Wilt u weten of stoelmassage voor uw medewerkers echt helpt? Maak dan gebruik van de gratis demonstratie mogelijkheid die Better in Shape u biedt. Ik kom vrijblijvend bij u langs om u in het kort uit te leggen wat ik doe en welke voordelen hieraan verbonden zijn. (ook fiscaal) Maar het blijft natuurlijk niet bij uitleggen. Better in Shape geeft tijdens deze gratis demonstratie 1 of 2 proefbehandelingen (bij u of uw medewerkers) en ik laat zien wat mijn werkwijze is. Hierdoor kunt u zelf ervaren dat stoelmassage ook binnen uw bedrijf een goed hulpmiddel kan zijn om uw medewerkers gezonder en productiever te maken.

Gratis en vrijblijvend! Gelieve een email te sturen naar info@betterinshape.nl en ik neem contact met u op voor het maken van een afspraak!

Intensievere behandelingen

Speciaal voor medewerkers met acute klachten, zoals hoofdpijn, nekpijn, concentratieproblemen, etc. heeft Better in Shape intensievere behandelingen.

Er zijn voor bedrijven fiscale regelingen voor aftrek van de kosten.

Een stoelmassage of reflexzonemassage is onder de volgende voorwaarden een vrije verstrekking:

 • U hebt als werkgever een arboplan.
 • De stoelmassage maakt in redelijkheid deel uit van dat arboplan.
 • De stoelmassage vindt tijdens werktijd plaats.
 • De werknemer hoeft geen eigen bijdrage te betalen.
 • Er is geen sprake van een aanmerkelijke privébesparing voor de werknemer