Spinning voor Spieren voor Spieren 2011

25 september waren we weer aanwezig in het Frans Otten stadion.

Spieren voor Spieren weer een groot succes!!

Zondag 25 september in het Frans Otten stadion in Amsterdam vond de 4e editie van de Spinning voor Spieren marathon plaats.

We hebben weken gewerkt om zo veel mogelijk fietsen gesponsord te krijgen. En dat is gelukt! Er stonden maar liefst 5 fietsen in het Frans Otten stadion!
Beiaard Groep, Valkering Groep,Sportcentrum Hoorn, NVD projecten Jos Bouwhuis tuinen ,Salco bedrijfdeuren ICM+ en natuurlijk heb ik als bedrijf ook 1 fiets gesponsord samen met al mijn vrienden!.
Een lange voorbereiding kon nu eindelijk worden omgezet in een feestje.
En dat werd het ! Met ruim 20 spinners en vele toeschouwers was Hoorn  goed vertegenwoordigd.
Stipt om 10 uur van start (nog 8 uur te gaan….!) met een mooi begin Dennis Van der geest als DJ samen met Saxo Jo! Geweldig

Nog wat instructeurs tussen door voor dat ik aan de bak mocht! Om 14 uur gingen we van start.
Een super uur Hour of Power!! Samen met 2 mega topper Ernest Hoost en Peter Blangé!

Ernesto Hoost ( Hoost deed vanaf het begin (1993) mee aan de zogeheten K1 World Grand Prix in de Tokyo Dome, waar elk jaar de crème de la crème van K-1-vechters in een afvalrace strijden om de kampioenstitel onder massale publieke belangstelling. Hoost is samen met Sem Schilt de recordhouder K-1-titels van de wereld, door de titel maar liefst vier keer te winnen. Op 2 december 2006 nam Ernesto voor de laatste maal deel aan de K-1. In de halve finale trof hij de Nederlander Sem Schilt. De partij verloor Ernesto op jurybeslissing, waarmee hij op een waardige manier afscheid nam van zijn fans.

Peter Blangé ( Blangé debuteerde in de Nederlandse ploeg in 1984. Hij maakte deel uit van de lange mannen die tijdens de Olympische Zomerspelen 1992 inBarcelona zilver wonnen en vier jaar later in Atlanta Olympisch kampioen werden. Hij kwam in totaal 500 keer uit voor Oranje en is daarmee Nederlands recordinternational. Met de nationale ploeg werd hij in 1997 Europees kampioen en won hij negenmaal de World League Volleyball)

Het werd dit keer vooral bikkelen……. De foto’s spreken voor zich.

Leuk om Hoorn op zo’n event zo goed vertegenwoordigd en ontzettend enthousiast te zien.

Om de gemiddeld 2 uur werd er gewisseld. Maar enkele deelnemers hebben zelfs 5 uur op een spinningfiets gezeten! Een topprestatie!
Tijdens de finale werd er nog een feeststemming in het publiek gebracht door twee instructeurs samen met het hockey team en Renate van Gaal.

Nico Blok (ex wereldkampioen tafeltennis) tegenwoordig gehandicapt door de gevolgen van spierziekte kreeg een cheque uitgereikt voor de Stichting “Spieren voor spieren”. Louis van Gaal en zijn vrouw waren gelukkig ook aanwezig om de check in ontvangt te nemen!
Maar liefst € 344.000 heeft deze editie van de “Spieren voor Spieren” spinningmarathon opgebracht. Daar zijn we met zijn allen supertrots op. Met gezonde spieren helpen om spierziekte de wereld uit te helpen, een prachtig initiatief!

Alle sponsoren….dank jullie wel voor jullie gulle giften!
Alle spinners…..dank jullie wel voor jullie enorme inzet en giften!

Bekijk hier de foto’s van deze dag